Help jezelf of anderen te genezen met de Blue Dot Energy

Leer met Regenesis-Touch hoe je het zelfhelend vermogen van het lichaam kunt activeren en versterken. Met behulp van de Blue Dot Energy overtreft dit élke methode om te kunnen helen waarmee je ooit in aanraking bent gekomen. Of je dit nu voor jezelf doet over anderen; familie, vrienden en/of cliënten, je kunt iedereen helpen.

Regenesis-Touch maakt gebruik van de Blue Dot Energy. Wat is het en hoe gebruik ik het?

De Blue Dot Energy is een uniek en belangrijk onderdeel van de Regenesis methode. Het is een energie die we gebruiken om voor ons of iemand anders zijn genezingsproces. Je kunt de Blue Dot Energy dus voor jezelf gebruiken of er iemand anders mee helpen. Zonder de Blue Dot Energy zou Regenesis gelijk zijn aan alle andere energie methoden. Dank zij Robert Rasmusson, die deze energie ontdekte, door hem leren wij deze krachtige energie optimaal te gebruiken 

De bron van de Blue Dot Energy

Een bevrucht eitje wordt een foetus door zichzelf voortdurend te delen. Als er tweeëndertig cellen zijn begint de foetus selectief zelf te scheppen, gebaseerd op de DNA-patroon, de unieke blauwdruk die in elke cel aanwezig is. Dit proces is bij de geboorte nog niet voltooid. Met de voltooiing van het foetale proces, als de baby ongeveer vijf - zes maanden oud is, gaat de cellulaire energie slapen in de vorm van de kleine blauwe stipjes binnen in elke celkern.
Deze kleine blauwe stipjes, de Blue Dot Energy, hebben wij dus allemaal in ons eigen lichaam. Een beoefenaar leert dan ook deze Blue Dot Energy bij zichzelf te activeren. Hierdoor worden energieblokkades, die zich vaak als ziekten manifesteren, opgelost.

In de Regenesis-Touch workshop leer je hoe je de Blue Dot Energy kunt gebruiken.

Je leert om de Blue Dot Energy in al je cellen van je lichaam te activeren en via je handen naar buiten te laten stromen. Als je voor het eerst gebruik maakt van de Blue Dot Energy wordt dit vaak omschreven als een levensveranderende ervaring. Er worden hierbij nieuwe frequenties gebruikt die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel of spiritueel niveau.

blank
Hoe snel werkt het en hoe moet ik er mij op voorbereiden?

Iedere ervaring met de Blue Dot Energy is uniek, erop voorbereiden hoeft niet. Heling kan plaats vinden tijdens de workshop of later in een eigen sessie thuis. Soms duurt heling wat langer. Het kan zijn dat heling plaats vindt in de vorm waaraan je had gedacht of in een vorm die je nooit had kunnen bedenken; een vorm die het universum speciaal voor jou bedacht heeft. Heling vindt plaats in een oogwenk. Wat tijd nodig heeft is jouw (onderbewuste) besluit om de genezing te accepteren.
Nathalie vertelde: Ik was verbaasd hoe snel het werkt. Super.

Is de Blue Dot Energy moeilijk te leren?

Helemaal niet! Het is slechts een kwestie van focus en oefening; tijdens de workshop oefen je met je medecursisten en met de bijgeleverde Audio CD kun je thuis verder gaan oefenen. We hebben nog nooit iemand in de workshop gehad die het niet kan.
José na de workshop. Zo makkelijk? Ik kan het bijna niet geloven en zo effectief. Zelfs op de workshop gebeurde al wondertjes.

Wat moet ik doen om beter te worden?

De beste manier om een heling te verwelkomen is een afwachtende houding zonder verwachtingen of gehechtheden. Bij de Blue Dot Energy hoef je je hoofd niet helemaal leeg te maken of te proberen nergens aan te denken. Veel mensen vinden het moeilijk om nergens aan te denken. Gedachten zijn er altijd, zijn altijd in beweging... ze horen bij je. Je zult merken dat tijdens een sessie het steeds makkelijker wordt je bewust te zijn van wat zichzelf aandient binnen jouw aandacht. Er komt vanzelf een moment dat je wordt uitgenodigd naar binnen te gaan en de reis door je lichaam te maken, waardoor heling kan plaatsvinden. De CD die je bij de workshop krijgt leidt je door het proces heen.

Jij kunt het echt zelf.

Wat jij met jezelf en door jezelf kunt bereiken is uniek, dat kan niemand anders beter. Al het andere en opgelegde zal jouw vermogen om te helen verstoren.

Niet sturen maar loslaten.
Wanneer je klaar bent om het doel los te laten en niet probeert om de ervaring te 'sturen' of te versterken, ben je klaar om te ervaren wat de Blue Dot Energy anders maakt en ben je klaar om te helen.

Hoe lang en hoe vaak moet ik de Blue Dot Energy doen?
In het begin elke dag, het duurd maar een kwartierje maar je zult zien dat het helpt. Ga gewoon net zolang door tot je de resultaten ziet en voelt. Iedere sessie is uniek; bij iedere sessie gebeurt iets anders. Het is een voortdurend proces wat je weer kunt oppakken als je het nodig hebt.