Blue Dot Energy

Help jezelf of anderen te genezen.

Leer met Regenesis-Touch hoe je het zelfhelend vermogen van het lichaam kunt activeren en versterken. Met behulp van de Blue Dot Energy overtreft dit élke methode om te kunnen helen waarmee je ooit in aanraking bent gekomen. Of je dit nu voor jezelf doet over anderen; familie, vrienden en/of cliënten, je kunt iedereen helpen.

Regenesis-Touch maakt gebruik van de Blue Dot Energy. Wat is dat en hoe gebruik ik het?

Blue Dot Energy Foetus

De bron van de Blue Dot Energy


Een bevrucht eitje wordt een foetus door zichzelf voortdurend te delen. Als er tweeëndertig cellen zijn begint de foetus selectief zelf te scheppen, gebaseerd op de DNA-patroon, de unieke blauwdruk die in elke cel aanwezig is. Dit proces is bij de geboorte nog niet voltooid. Met de voltooiing van het foetale proces, als de baby ongeveer vijf - zes maanden oud is, gaat de cellulaire energie slapen in de vorm van de kleine blauwe stipjes binnen in elke celkern.

Deze kleine blauwe stipjes, de Blue Dot Energy,  hebben wij dus allemaal in ons eigen lichaam. Een beoefenaar leert dan ook deze Blue Dot Energy bij zichzelf te activeren. Hierdoor worden energieblokkades, die zich vaak als ziekten manifesteren, opgelost.

De Blue Dot Energy kan ook een zeer positieve invloed hebben op de emotionele balans van iedereen die deze energie weer leert opwekken. Als behandelaar van elke andere energetische methode kun je de Blue Dot Energy van Robert Rasmusson gebruiken om een extra krachtige energie over te brengen naar de cliënt om het hele effect te versterken en te versnellen.

Regenesis-Touch workshops zijn er voor iedereen die zijn geest, lichaam en ziel in balans wil brengen, wil voeden en verrijken.

​IN DE WORKSHOP LEER JE HOE JE DE BLUE DOT ENERGY KUNT LATEN ONTWAKEN EN ACTIVEREN.

Je leert om de Blue Dot Energy in al je cellen van je lichaam te activeren en via je handen naar buiten te laten stromen. Als je voor het eerst gebruik maakt van de Blue Dot Energy wordt dit vaak omschreven als een levensveranderende ervaring. Er worden hierbij nieuwe frequenties gebruikt die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel of spiritueel niveau.


HOE SNEL WERKT HET EN MOET IK ME EROP VOORBEREIDEN?

Iedere ervaring met de Blue Dot Energy is uniek, erop voorbereiden hoeft niet. Heling kan plaats vinden tijdens de workshop of later in een eigen sessie thuis. Soms duurt heling wat langer. Het kan zijn dat heling plaats vindt in de vorm waaraan je had gedacht of in een vorm die je nooit had kunnen bedenken; een vorm die het universum speciaal voor jou bedacht heeft. Heling vindt plaats in een oogwenk. Wat tijd nodig heeft is jouw (onderbewuste) besluit om de genezing te accepteren.

IS HET MOEILIJK TE LEREN?


Helemaal niet! Het is slechts een kwestie van focus en oefening; tijdens de workshop oefen je met je medecursisten en met de bijgeleverde Audio CD kun je thuis verder gaan oefenen.

WAT MOET IK DOEN OM BETER TE WORDEN?

De beste manier om een heling te verwelkomen is een afwachtende houding zonder verwachtingen of gehechtheden. Bij de Blue Dot Energy hoef je je hoofd niet helemaal leeg te maken of te proberen nergens aan te denken. Veel mensen vinden het moeilijk om nergens aan te denken. Gedachten zijn er altijd, zijn altijd in beweging... ze horen bij je. Je zult merken dat tijdens een sessie het steeds makkelijker wordt je bewust te zijn van wat zichzelf aandient binnen jouw aandacht. Er komt vanzelf een moment dat je wordt uitgenodigd naar binnen te gaan en de reis door je lichaam te maken, waardoor heling kan plaatsvinden. De CD die je bij de workshop krijgt leidt je door het proces heen.

JIJ KUNT HET ECHT ZELF!

Wat jij met jezelf en door jezelf kunt bereiken is uniek, dat kan niemand anders beter. Al het andere en opgelegde zal jouw vermogen om te helen verstoren.

NIET STUREN MAAR LOSLATEN!

Wanneer je klaar bent om het doel los te laten en niet probeert om de ervaring te 'sturen' of te versterken, ben je klaar om te ervaren wat de Blue Dot Energy anders maakt en ben je klaar om te helen.

HOE LANG EN HOE VAAK MOET IK HET DOEN?

Ga gewoon net zolang door tot je de resultaten ziet en voelt. Iedere sessie is uniek; bij iedere sessie gebeurt iets anders. Het is een voortdurend proces wat je weer kunt oppakken als je het nodig hebt.

DE BLUE DOT ENERGY METHODE OVERTREFT ELKE METHODE VOOR ZELFHELING WAARMEE JE OOIT IN AANRAKING BENT GEKOMEN