Corona maatregelen workshops

Let op: Deze maatregelen hanteren wij alleen als er door de regering verboden of restricties zijn uitgevaardigd.

GEZONDHEID VOOR IEDEREEN VOOROP!

Dat spreekt voor zich. Alle maatregelen die we nemen zijn er uiteraard op gericht om jullie als cursisten en onszelf optimaal te beschermen tegen een eventuele virusbesmetting.
Als basis hanteren wij daarom in ieder geval de volgende uitgangspunten:

•je voelt je niet lekker;
•vertoon je verkoudheidsverschijnselen (hoesten/niezen/snotteren.

(ben je op Corona getest en is de uitslag negatief dan kan je wanneer je wilt gewoon komen)
•heb je verhoging/koorts;

Dan verzoeken wij je om thuis te blijven, er is altijd weer een mogelijkheid om een oefendag/workshop of opleiding te vervolgen. Jullie weten, daar zijn wij zeer flexibel in.

We hebben in samenwerking met een aantal opleidingsinstituten een veiligheidsprotocol opgesteld.
Hier vind je een link naar deze pagina.
Wil je deelnemen aan een workshop dan ben je verplicht het on-line vragenformulier in te vullen (5 min max) 
Hiermee voorkomen wij dat we in de problemen komen met de leidraad van het RIVM
Hier vind je een link naar het vragenformulier.

Indien wij zelf bovenstaande verschijnselen krijgen dan gaat de workshop uiteraard niet door. Wij nemen dan zo snel mogelijk via e-mail/telefonisch contact op om de activiteit te verplaatsen of af te blazen.
In geval van een incidentele hoest of nies, gebeurt dit uiteraard conform richtlijnen in de elleboogholte.

ANDERHALVE METER
Ook voor deze maatregel hebben we verschillende creatieve oplossingen. In elk geval houden we wanneer mogelijk anderhalve meter afstand van alle deelnemers aan de workshop. Er wordt niet te dichtbij deelnemers gestaan, meegekeken en teruggekoppeld. In plaats daarvan hebben we voor alle noodzakelijke contacten slimme oplossingen. Voor elke workshop hebben we een eigen specifiek protocol om dat te waarborgen. In elk geval zullen we dit bij aanvang van de workshop duidelijk maken.

HYGIËNE: EXTRA VANZELFSPREKEND
Hoewel dit altijd al belangrijk voor ons is, schenken we er gedurende opgelegde beperkingen extra aandacht aan. In de eerste plaats blijven we natuurlijk regelmatig onze handen wassen en desinfecteren met desinfecterende spray met alcohol en aloë vera, die we overal hebben staan. We zullen zorgen dat op locatie de hygiëne en middelen daarvoor op peil zijn. Indien je zelf nog extra wilt schoonmaken gebruik dan ook de desinfecterende spray en poetspapier. In de toiletten gebruiken we alleen papieren handdoekjes. Workshops waarbij wij normaliter materialen beschikbaar stellen waarvan wij het moeilijk vinden te garanderen dat wij die voldoende kunnen reinigen bieden wij tijdelijk niet aan óf passen wij aan qua materiaalgebruik.

blank

***SCHONE LUCHT: HYDROXYL LUCHTREINIGERS IN DE WORKSHOPRUIMTE/TOILET/KEUKEN (Locatie Lelystad)

Om zoveel mogelijk risico te vermijden hebben wij een investering gedaan in Hydroxyl 5 fase luchtreinigers in Huizen. Op alle plaatsen waar onze cursisten komen hebben wij deze zeer krachtige Hydroxyl luchtreinigers staan. Een Hydroxyl luchtreiniger maakt gebruik van PlasmaWave Technologie. 

Deze unieke technologie creëert Hydroxyl moleculen die op een natuurlijk manier virussen, bacteriën en gassen neutraliseren, zonder schadelijke ozon te produceren. Tevens wordt de lucht vrijgemaakt van allergieën, fijnstof (PM2.5), stof, pollen, huidschilfers, schimmelsporen, vluchtige organische stoffen en geuren. Meer weten over hydroxyl reiniging klik hier.
Wetenschappelijk bewijs dat plasma/hydroxyl technology werkt bij virussen. klik hier

EVENTUELE BIJKOMENDE MAATREGELEN
Zowel vanuit de overheid als vanuit de gemeente waar onze locatie is kunnen er aanvullende of nieuwe maatregelen komen: wij passen ons daarop uiteraard zo goed mogelijk aan. 

WIJ WETEN WAT ONS TE DOEN STAAT: HELPEN JULLIE MEE?
Wij kunnen onze protocollen nog zo goed op orde hebben: we hebben er niets aan als de cursisten die deelnemen aan de workshop en eventuele andere contactpersonen niet meewerken. Wij doen alles wat in onze macht ligt om een eventueel besmettingsgevaar voor jullie te voorkomen en verwachten datzelfde terug van onze cursisten en contactpersonen.
Wij geven aan het begin van elke workshop aan welke maatregelen wij in de workshop toepassen en hoe. Cursisten dienen zich hieraan te houden ten behoeve van hun eigen veiligheid, maar ook die van andere cursisten/deelnemers én onszelf. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat het risico tot een minimum beperkt blijft en de veiligheid optimaal gewaarborgd wordt.

KORTOM...
Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij met de bovenstaande uitgangspunten weer veilig, verantwoord en vol enthousiasme met onze passie onze workshops kunnen geven.