KTNO Accreditatie

De workshop kan iedereen volgen. Je leert hoe je op een eenvoudige manier kunt genezen met je handen. Je kunt het voor familie, vrienden of voor jezelf gebruiken. Je kunt natuurlijk ook verder gaan en de Healing opleiding volgen om de methode in je eigen praktijk te gebruiken. Wil je een eigen praktijk te beginnen, veel cursisten zijn je al voor gegaan. Onze workshops zijn in NEDERLAND door de KTNO geaccrediteerd.

Niveau Regenesis-Touch workshop
Vereiste opleiding: geen
Voor iedereen toegankelijk, eenvoudig te leren en te gebruiken
Ierede cursist k=rijgt een certificaat, syllabus en Blue Dot CD mee.

Wil je de workshop als nascholing volgen dan kan je gebruik maken van de nascholingspunten van het KTNO.

blank

Studiebelasting en accreditatie bij het KTNO
14 lesuren verdeeld over twee dagen
Docent contacturen 14
Zelfstudie uren: 40 uur bij accreditatie na/bijscholing

blank

De Quantum-Academy workshops en opleidingen zijn geregistreerd bij het KTNO, een registratie- en toetsingsinstituut voor paramedisch natuurgeneeskundige opleidingen in Nederland. Therapeuten aangesloten bij de BATC, VBAG, LVNG en CAT ontvangen hierdoor nascholingspunten. Vraag altijd bij de eigen beroepsvereniging naar de mogelijkheden en laat het ons weten via ons contactformulier als we ondersteuning kunnen bieden.

Onze workshops en trainingen zijn op basis van audits gebaseerd op de gedragscode van het NRTO uitgevoerd door CPION. Wij zijn als instelling opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat onze workshops vrijgesteld zijn van BTW.

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten.

Ga hier naar de agenda voor alle Regenesis-Touch workshops in Nederland en België

Er zijn 3 locaties in Nederland en 2 locaties in België waar je een prachtige inspirerende workshop Regenesis-Touch kunt volgen.