Info oefendagen

Oefendagen Regenesis voor iedere (oud-) cursist.

De oefendagen zijn er voor iedereen die een workshop Regenesis-Touch hebt gevolgd of de jaaropleiding Regenesis-Healing gevolgd heeft, of nog volgt. De oefendagen zijn in ons centrum in Lelystad.


Regenesis-Touch

De workshop Regenesis-Touch is een interactieve workshop. Als cursist oefen je veel op en met elkaar. Natuurlijk kun je na het volgen van de workshop direct ook anderen gaan helpen genezen. Veel cursisten van Regenesis-Touch vinden het echter prettig om juist nog bij elkaar een aantal keren te oefenen; zoals de handposities doornemen, de reacties begeleiden, etc. Maar ook het delen van verhalen en ervaringen is een belangrijk onderdeel. 

Regenesis-Healing

Voor Nederland wordt in Lelystad de jaaropleiding  Regenesis-Healing gegeven. Deze oefendagen gebruiken we voor het documenteren van een behandeling met een medestudent. Voor het downloaden van het formulier ‘behandeling medestudent’ klik hier.

Oud Regenesis cursisten

Is het al een poos geleden dat je de workshop hebt gevolgd? Wil jij misschien je kennis van Regenesis weer eens opfrissen? Weer eens met gelijkgestemden ervaringen uitwisselen? Zelf eindelijk ook weer eens een behandeling krijgen? Ook hiervoor zijn de oefendagen bijzonder geschikt.

Begeleiding

De oefendagen worden altijd begeleid door zeer ervaren trainers en er is vrije inloop, je hoeft je dus van tevoren niet aan te melden, maar een berichtje dat je komt is wel zo prettig.


De openingstijden voor de oefendagen in Huizen zijn altijd op een vrijdag (meestal de vrijdag voor een Regenesis-Touch workshop) van 09:00 tot 17:00 uur. De bijdrage is € 25,-. Wij zorgen voor koffie, thee, versnaperingen en soep. Neem zelf eten mee.