Regenesis-Touch workshops zijn er voor iedereen die zijn geest, lichaam en ziel in balans wil brengen, wil voeden en verrijken.

Onze workshops en opleidingen worden gegeven door zeer ervaren gecertificeerde trainers. De trainers van de Academy hebben een enorme passie voor de energetische natuurgeneeswijzen en willen dit doorgeven in een omgeving van saamhorigheid, integriteit, liefde en zorgzaamheid. Belangrijk is dat jij als prachtig mens de ruimte krijgt iets moois te leren om je echt te transformeren naar een gezonder en gelukkiger leven.

Jeannette Noordeloos Regenesis Trainer

Jeannette Noordeloos
Regenesis centrum Lelystad

Voor info over de workshop
in Lelystad, neem contact
met me op

Regenesis trainer Gerdo Schepel

Gerdo Schepel
Regenesis centrum Lelystad

De workshops in Lelystad worden gegeven door de Regenesis Master trainers en eigenaren Jeannette Noordeloos en Gerdo Schepel.

Jeannette en Gerdo hebben in 2007 Regenesis na een lange zoektocht in Amerika de methode Regenesis van Robert Rasmusson ontdekt, ze zijn daar een maand heen geweest voor een intensieve kennismaking bij een van de belangrijkste healers van Robert Rasmusson.. Dit was wat zij zochten. Zij hebben daarna 4 jaar lang een opleiding gevolgd om Regenesis te mogen vertegenwoordigen in Europa. Zij zijn Regenesis en leven volgens de Regenesis principes dat het lichaam zichzelf altijd en onvoorwaardelijk kan helen. Met deze instelling en overtuiging geven zij de workshops in Huizen.

Remy een cursist vertelde "Een aantal jaren geleden kwam ik na een hele lange zoektocht terecht op de workshop Regenesis-Touch. Na de introductieochtend en het opwekken van de Blue Dot Energy bij mijzelf, had ik een gevoel van ’eindelijk thuiskomen’. Dit was waar ik jarenlang naar op zoek was geweest. Geen inwijdingen, geen rituelen, maar eenvoud, nuchter en met beide benen op de grond.

Regenesis appelleert voor ons aan een belangrijk basisprincipe, namelijk dat werkelijk iederéén energie kan opwekken, doorgeven en daarmee zichzelf en anderen kan helpen genezen.

De methode Regenesis waarbij je met behulp van de Blue Dot Energy het zelfhelend vermogen kunt versterken is uniek. Hoe meer mensen deze methode kunnen gebruiken hoe mooier we het vinden. Wij zijn er trots op dat we als trainers deze kennis aan anderen door mogen geven."

Lees meer over Regenesis, de opleiding en andere mogelijkheden op onze hoofdwebsite van de Quantum-Academy.

Wil je een Regenesis eerst ervaren of wil je een behandeling bij een Regenesis therapeut ga dan naar de website:
www.regenesis-behandelaars-therapeuten.nl

Wil je een behandeling van Jeannette Noordeloos ga dan naar: www.Regenesis Atlastherapie


QUANTUM ACADEMY NEDERLAND
De Quantum-Academy en Regenesis-Europe werken volgens het non-profit principe. Zij organiseren workshops en opleidingen voor natuurgeneeskunde, alternatieve therapie, inspiratie en persoonlijke ontwikkeling. Om onze kwaliteit te kunnen blijven garanderen werken wij samen met de International Association of Quantum-Healing en zijn wij aangesloten bij de CRKBO en de RBNG. Wij integreren het beste van de traditionele westerse lichaam-geest kennis met de natuurlijke geneeswijzen uit het oosten en oudheid, om mensen zichzelf te helpen helen en transformeren, zowel lichamelijk en geestelijk alsook spiritueel.