Reacties cursisten

Van deelnemers aan de workshops Regenesis-Touch in Limburg

Een aanrader voor iedereen die worstelt met beperkingen en gevoelens, met en zonder klachten. Het is een geweldige ervaring in het opwekken, geven en ontvangen van energie. Ook het ontmoeten van gelijkgezinde mensen. 25 Jaar geleden had ik een dwarslaesie. Naar vele jaren therapie kon ik uiteindelijk weer lopen, maar was erg stijf en had altijd nog veel rugklachten. Tijdens de workshop werd ik geraakt door te beseffen welke emotionele verbondenheid erbij mij was aan mijn rugklachten en de bijbehorende geschiedenis. Het was een buitengewone ervaring toen tijdens de workshop mijn rug loskwam.
Jos

Ik had al langer interesse in "iets" om anderen te helpen. De workshop was een bijzondere ervaring en een verrijking voor mijn leven. De oefenmomenten, de uitwisseling van de informatie en de reacties van mijzelf blijven mij in positieve zin bij. Ik vertrouw nu meer op mijzelf en ik vertrouw er nu ook op dat ik anderen kan helpen. De manier waarop mensen reageren op een 'simpele' aanraking (o.i.v. het doorgeven van energie). Regenesis is eenvoudig aan te leren en het effect vond ik verbazingwekkend groot. Daarbij was de hele workshop super goed verzorgd, een heerlijke lunch en een lekker ontspannen sfeer. Fijn om mee te maken.
Iris

De theorie en praktijk van de workshop, zijn duidelijk en leerzaam. Ik het gevoel dat ik ook daadwerkelijk met het geleerde aan de slag kan. Alles was zeer goed verzorgd.
Odette Kremer

Ongelooflijk wat het met je lichaam en je emoties doet. Een bijzondere ervaring. Het is erg prettig en ook heel fijn om het vertrouwen van je medecursisten te mogen krijgen.
Agnes

Bijzonder! Kan het eenieder aanraden om het zelfhelend vermogen te activeren. Mijn artrose knieën en gescheurde meniscus waar het eerste uitgangspunt om de workshop te volgen. Na de workshop voel ik dat mijn rug weer recht is en ik kan zelfs zonder moeite weer traplopen!
Riet Slabbers

Regenesis-Touch is een mooie verrijking van wat ik eigenlijk al wist. Het is een bevestiging van het intuïtief vermogen. Alles was super verzorgd.
Marlie-Nijssen-Koolen

Een laagdrempelige cursus. Iedereen kan het. Ik heb ook echt het gevoel dat ik met geleerde aan de slag kan. Dit is een cadeautje voor jezelf en voor degene die je mag behandelen. Met een enkele aanraking kon ik bij mijn verdriet komen iets waar ik normaal veel moeite mee heb.
Suzan Brands

blank

Het was een gevoel van thuiskomen en vooral in veiligheid en vertrouwen.

Ik zag al een aantal jaren blauwe puntjes op en om het lichaam van mijn cliënten. Toen ik van een kennis hoorde over de Blue Dot Energy ben ik dit op Google gaan zoeken en kwam toen uit bij de Quantum Academy. Ik heb verschillende andere cursussen gevolgd.

Daar waar ik bij andere cursussen twijfel ervoer, was dat bij de workshop Regenesis-Touch niet zo. Ik heb het als buitengewoon ervaren; het ongekende gevoel van rust, stilte en vertrouwen. Ik vond de workshop helemaal prima. De lunch in de verzorging was echt genieten.
Anouk Derhaag

Als een super ervaring. Had dit niet verwacht! Ik had geen enkele ervaring in healing werk. Ik wilde zelf ervaren wat het is om met energie te gaan werken. Tijdens de workshop heeft mij de ontspanning geraakt en de wetenschap dat ik zelf iets kon. Dat had ik nooit verwacht! Het was een superleuke groep, heel hecht. Het samenzijn vond ik geweldig. Karin gaf een super uitleg!
Annie Peters

Twee fantastische dagen. Veel geleerd! Ik had geen enkele verwachting. Het beste gedeelte vond ik het leren opwekken van je eigen energie. Nooit geweten dat dit kon. Ik heb me verbaasd van de (soms heftige) bewegingen die ik heb ondergaan.
Roel Beurskens

Ik ben de workshop gaan volgen ter verdieping van mijzelf en om te leren wat je aan een ander geven kan. Tijdens de workshop kreeg ik een gevoel van verduidelijking, blijheid en een helder inzicht van mijzelf. Ik kreeg een algemeen gevoel van fijn gewerkt te hebben. Ik heb de workshop als een mooie reis ervaren met mooie gedreven mensen. Het heeft mij rijker gemaakt en weer meer inzicht gegegevn. Ik kan niet wachten om iemand te gaan behandelen. Ik voel mij opgeladen en bijzonder.
Astrid van Rouendal

Een fantastische workshop. Ik was vol verbazing over wat het lichaam "laat zien" door naar bepaalde punten energie te sturen. Super! Ik heb echt het gevoel dat ik met het geleerde uit de workshop zelf aan de slag kan. Een duidelijk werkboek en cd ondersteunen dit.
Tonnie