Robert Rasmusson, een belangrijke healer.

blank

Robert Rasmusson
9 juli 1919 - 12 september 2001

Robert Rasmusson

Robert hielp mensen door intuïtief zijn handen te leggen op plaatsen waar mensen lichamelijk en emotioneel pijn hadden. Dit leidde tot zeer opmerkelijke resultaten. Rond 1970 verhuisde hij uit de Bay Area (San Francisco) naar Santa Cruz in het zuiden van Californië. Geleidelijk ontwikkelde hij een zeer goed lopende healing praktijk.

Healing opleiding

In 1980 richtte Robert Rasmusson 'the Centre for Integrative Psychology' op binnen de Columbia Pacific University. Dit deed hij samen met Dr. Lisinka Ulatowska (PhD in de psychologie) en Earle Lane, een Kirlian Energie onderzoeker en o.a auteur van Rainbows of Life.
Robert 'ontwierp' een professionele healing opleiding gebaseerd op zijn werkboeken in energetisch helen. Veel van zijn studenten maakten deze opleiding tot een onderdeel van de graad die zij op de universiteit behaalden.

Roberts werk omvat: Regenesis-Touch basis Healing methode

Regenesis-Touch is een over een periode van meer dan 60 jaar bewezen vorm van genezen met je handen. Het is het krachtigste energie medicijn, zonder schadelijke bijwerkingen. De Blue Dot Energy en levenskracht energie zijn de bindende factor.Het is fantastisch om te zien hoe je die verbinding kunt versterken om jezelf en anderen te kunnen helen. Je kunt Regenesis-Touch inzetten op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Regenesis-Healing Natuurgeneeskundige beroepsopleiding

In tegenstelling tot zijn basis methode Regenesis-Touch is Regenesis-Healing een professionele beroepsopleiding. Robert heeft indertijd zijn beste leerling Jim Mann gevraagd om zijn bijzondere werk voort te zetten. Jim Mann werkt al meer dan veertig jaar met deze methode. Hij heeft zijn ervaringen van de meest recente medische informatie voorzien en aanvullende technieken toegevoegd.

Hermina Sauberman, Roberts weduwe, heeft Gerdo Schepel en Jeannette Noordeloos gevraagd Roberts werk voort te zetten in Europa. Gerdo en Jeannette gedurende bijna vier jaar Roberts werk van Jim mogen leren. Zij geven nu de Regenesis-Touch workshops en Regenesis Healing opleiding in Nederland en daarbuiten..