Nog meer reactie’s

Het is altijd fijn als belangstellenden kunnen lezen wat anderen van de workshop vinden. 

Een aanrader voor iedereen

★★★★★
5 5 1
Het is een geweldige ervaring in het opwekken, geven en ontvangen van energie. Ook het ontmoeten van gelijkgezinde mensen. 25 Jaar geleden had ik een dwarslaesie. Naar vele jaren therapie kon ik uiteindelijk weer lopen, maar was erg stijf en had altijd nog veel rugklachten. Tijdens de workshop werd ik geraakt door te beseffen welke emotionele verbondenheid erbij mij was aan mijn rugklachten en de bijbehorende geschiedenis. Het was een buitengewone ervaring toen tijdens de workshop mijn rug loskwam.

Een laagdrempelige cursus. Iedereen kan het

★★★★★
5 5 1
Ik heb ook echt het gevoel dat ik met geleerde aan de slag kan. Dit is een cadeautje voor jezelf en voor degene die je mag behandelen. Met een enkele aanraking kon ik bij mijn verdriet komen iets waar ik normaal veel moeite mee heb.

Top!

★★★★☆
4 5 1
Het was een leerrijke ervaring

Een hele mooie ervaring.

★★★★☆
4 5 1
Met een hele enthousiaste trainster een hele mooie lieve cursisten. Ik werd tijdens de workshop door een medecursist behandeld. Werkelijk verbazend om te merken hoe mijn heupen ontzettend draaiden en later het klappertanden als ontlading van mijn opgebouwde spanning.

Boeiend

★★★★☆
4 5 1
Warm, boeiend en interessant.

Fantastisch weekend

★★★★★
5 5 1
Hallo Karin, bedankt voor het fantastische wekend afgelopen herfst. Ik ben zeer onder de indruk geraakt van Regenesis-Touch en ga zeker ook de opleiding Regenesis-Healing doen. Liefs Monique

Bijzonder!

★★★★★
5 5 1
Kan het eenieder aanraden om het zelfhelend vermogen te activeren. Mijn artrose knieën en gescheurde meniscus waar het eerste uitgangspunt om de workshop te volgen. Na de workshop voel ik dat mijn rug weer recht is en ik kan zelfs zonder moeite weer traplopen!

Super!

★★★★★
5 5 1
Verbazing over wat het lichaam "laat zien" door naar bepaalde punten energie te sturen. Super!

Zo snel als het licht

★★★★★
5 5 1
Ik heb diverse therapieopleidingen en cursussen gevolgd maar nog nooit een met zo een snelle werking.