Nog meer reactie’s

Het is altijd fijn als belangstellenden kunnen lezen wat anderen van de workshop vinden. Wil je zelf ook een waardering uitspreken dan kan dat hier. (je emailadres wordt niet getoond)

Naam
Email
Titel
Waardering
Omschrijving

Ik kan genezen met mijn handen, ECHT

Nog meer reactie’s
★★★★★
Wat fantastisch, ik had altijd al het gevoel dat ik iets met mijn handen moest doen. Vaak legde ik mijn handen bij mijn kinderen op een pijnplek en dan ging de pijn weg. Maart wat ik nu heb mogen ervaren is te gek. Hele ruggenwervels verschuiven en een frozen schouder is opgelost in een weekend. Ik ben echt heel erg verrast. Fijn weekend, mooie mensen en een hele ervaring rijker
- John van Laar

Ik kan genezen met mijn handen, ECHT

Nog meer reactie’s
★★★★★
Wat fantastisch, ik had altijd al het gevoel dat ik iets met mijn handen moest doen. Vaak legde ik mijn handen bij mijn kinderen op een pijnplek en dan ging de pijn weg. Maart wat ik nu heb mogen ervaren is te gek. Hele ruggenwervels verschuiven en een frozen schouder is opgelost in een weekend. Ik ben echt heel erg verrast. Fijn weekend, mooie mensen en een hele ervaring rijker
- John van Laar

Fantastisch, SUPER

Nog meer reactie’s
★★★★★
In een woord SUPER
- Jannie

Zo snel als het licht

Nog meer reactie’s
★★★★★
Ik heb diverse therapieopleidingen en cursussen gevolgd maar nog nooit een met zo een snelle werking.
- Marion

Super!

Nog meer reactie’s
★★★★★
Verbazing over wat het lichaam "laat zien" door naar bepaalde punten energie te sturen. Super!
- T.C.

Bijzonder!

Nog meer reactie’s
★★★★★
Kan het eenieder aanraden om het zelfhelend vermogen te activeren. Mijn artrose knieën en gescheurde meniscus waar het eerste uitgangspunt om de workshop te volgen. Na de workshop voel ik dat mijn rug weer recht is en ik kan zelfs zonder moeite weer traplopen!
- Riet Slabbers

Fantastisch weekend

Nog meer reactie’s
★★★★★
Hallo Karin, bedankt voor het fantastische wekend afgelopen herfst. Ik ben zeer onder de indruk geraakt van Regenesis-Touch en ga zeker ook de opleiding Regenesis-Healing doen. Liefs Monique
- Monique van Bemmel

Boeiend

Service
★★★★☆
Warm, boeiend en interessant.
- Maelle

Een hele mooie ervaring.

Nog meer reactie’s
★★★★☆
Met een hele enthousiaste trainster een hele mooie lieve cursisten. Ik werd tijdens de workshop door een medecursist behandeld. Werkelijk verbazend om te merken hoe mijn heupen ontzettend draaiden en later het klappertanden als ontlading van mijn opgebouwde spanning.
- Myriam

Top!

Nog meer reactie’s
★★★★☆
Het was een leerrijke ervaring
- Stefaan

Een laagdrempelige cursus. Iedereen kan het

Nog meer reactie’s
★★★★★
Ik heb ook echt het gevoel dat ik met geleerde aan de slag kan. Dit is een cadeautje voor jezelf en voor degene die je mag behandelen. Met een enkele aanraking kon ik bij mijn verdriet komen iets waar ik normaal veel moeite mee heb.
- Suzan Brands

Een aanrader voor iedereen

Nog meer reactie’s
★★★★★
Het is een geweldige ervaring in het opwekken, geven en ontvangen van energie. Ook het ontmoeten van gelijkgezinde mensen. 25 Jaar geleden had ik een dwarslaesie. Naar vele jaren therapie kon ik uiteindelijk weer lopen, maar was erg stijf en had altijd nog veel rugklachten. Tijdens de workshop werd ik geraakt door te beseffen welke emotionele verbondenheid erbij mij was aan mijn rugklachten en de bijbehorende geschiedenis. Het was een buitengewone ervaring toen tijdens de workshop mijn rug loskwam.
- Jos