Verschil met andere methoden


Regenesis-Touch is een unieke en effectieve energetische behandelmethode. Wat zijn nu de verschillen met andere methoden?

In Regenesis-Touch worden de oorspronkelijke principes gebruikt die Robert Rasmusson zo’n bijzondere healer maakte zoals de Blue Dot Energy, de Extended Energy en energetisch electromagnetische velden. Het grote verschil met andere methoden is dat Robert via zenuwknopen in het hele lichaam werkte met een verbluffend resultaat. Hierdoor kunnen botten verschuiven en weer op hun plaats komen. Helingen plaatsvinden die met andere methoden niet bereikbaar zijn.
En dat alles met een simpel te leren methode. De natuur heeft ons alles gegeven om onszelf te helen. Beter kan niet.

Regenesis is een Down to Earth methode ofwel een methode die iedereen kan begrijpen, die logisch is en zonder ingewikkelde adem methoden of visualisaties. Daarom kan iedereen het en daarom werkt het ook zo goed. 

Bijna alle methoden zijn afgeleid van Regenesis, ze zijn ingewikkelder gemaakt om zich te kunnen onderscheiden. Zijn ze daardoor beter?. Wij geloven van niet. Als iets goed is moet je het niet willen veranderen. Dat wordt al veel te vaak gedaan, en het resultaat is vaak aanzienlijk minder.
Methoden gedeeltelijk gebaseerd op Robert Rasmussn's methode zijn o.a.. Quantum-Touch, Touch for Health, Touch of Matrix en vele anderen.

Wil je meer informatie dan kan je altijd Jeannette Noordeloos bellen. 06 36 128 138. Zij kan je alles vertellen over Regenesis.