Videos curisten Regenesis

Hier vind je video's van onze cursisten uit Nederland en Belgie die de energetische workshop Regenesis-Touch hebben gevolgd en cursisten die de energetische opleiding Regenesis-Healing volgen of hebben afgemaakt.

De energetische workshop Regenesis-Touch

Regenesis-Touch is toonaangevend voor een gezond en fijn leven. Deze energetische workshop biedt oplossingen voor fysieke, mentale, emotionele en fysieke problemen met behulp van eenvoudige maar krachtige technieken. Deze workshop leert niet alleen de principes van Regenesis Touch maar ook andere helende processen die belangrijk voor onze gezondheid zijn. Het samenbrengen van deze vaardigheden geeft je de kracht om op je allerbest te zijn!

Hoe de energetische workshop Regenesis-Touch Alexandra haar leven positief veranderde. (België)

Martine Bos Regenesis Therapeut vertelt over haar werk met  de energetische healing methode Regenesis-Healing.

Wat vertellen onze cursisten over Regenesis-Touch

Onze cursisten vertellen hier op hun eigen wijze de verschillende effecten en voordelen van de Regenesis-Touch energetische workshop of Regenesis-Healing opleiding die hun inzicht en genezing heeft gegeven bij stress, depressie, laag gevoel van eigenwaarde, angst, chronische pijn en paniekaanvallen. Ook vertellen ze hun ervaring over de workshop en wat de Regenesis-Healing opleiding bij hun heeft teweeg gebracht in geval chronische pijn en ziekten.

"Om een leven in harmonie te mogen ervaren, is het onontbeerlijk dat je een energetisch bewustzijn van je verleden en toekomst met je meedraagt"

Cornelle Sterk, razend enthousiast over Regenesis-Healing

Regenesis Healing, er is een wereld voor me opengegaan