Wat is Regenesis

Regenesis Healing, Regenesis Touch logo

Regenesis is een unieke energetische methode die met behulp van een heel bijzondere energie (de Blue Dot Energy) het lichaam en geest op celniveau kan helen. En dat door slechts een lichte aanraking van de vingers op specifieke punten op het lichaam. Het wijkt sterk af van andere methoden die energiebanen, meridianen of acupunctuur puntengebruiken. 

Het is ook een methode die absoluut geen energie eist van de behandelaar of gebruiker. Juist het tegenovergestelde gebeurt, je krijgt er energie van. Je hoeft geen spirituele gaven te hebben. Iedereen kan het leren.
Dat garanderen wij je.

Jeannette Noordeloos, een van de trainers van de Quantum-Academy zegt hierover: Het is zo ongelooflijk fijn dat je met Regenesis in alle rust en eenvoud mensen kunt helpen op een manier die ik van andere methoden absoluut niet ken. Ik kan 5 mensen op een dag behandelen zonder moet te worden. Ik voel me als Regenesis behandelaar absoluut een bevoorrecht mens.

Helen op DNA Niveau

Regenesis (het woord komt van Regeneratie - opnieuw geboren worden) is een Healing methode die werkt op DNA niveau (genen en cellen) en is  al meer dan 80 jaar geleden ontwikkeld door Robert Rasmusson. In zijn methode maakte hij gebruik van de Blue Dot Energy die zieke en beschadigde cellen in staat stelt te regenereren naar gezonde cellen (celbiologie).

De Healing methode Regenesis was in de vorige eeuw voor vele sceptici té eenvoudig om waar te kunnen zijn en sommigen vonden dat Rasmusson veel te ver ging omdat hij beweerde dat hij met Regenesis ook kanker, chronische ziekten en ernstige psychische problemen zoals bijvoorbeeld manische depressiviteit kon helpen genezen. Zelfs het bewijs van de vele duizenden mensen die door hem met succes geholpen zijn, waren niet voldoende om de toenmalige sceptici (1995) te overtuigen.

Internationale erkenning voor de Healing methode Regenesis.

Na zijn overlijden in 2001 wordt Rasmusson's authentieke en baanbrekende methode Regenesis als een doorbraak in energetische Healing gezien en wordt zijn methode onderbouwd door vele internationale wetenschappers en Healers in de kwantumfysica en celbiologie zoals Dr. Bruce Lipton, Dr. Amit Goswami, Dr. Deepak Chopra, Dr. Lisinka Ulatowska, Gregg Braden en vele, vele anderen. De benadering van Rasmusson's Healing methode Regenesis is nog steeds uniek en zijn tijd ver vooruit.

Regenesis functioneert, onafhankelijk van het systeem van geloof of overtuigingen dat men heeft. Het gaat voorbij elke gedachte en heeft direct invloed op het DNA van de cellen van mens en dier.