Wat is Regenesis

De Regenesis-Touch workshop is de meest krachtige energetische genezingsmethode voor iedereen.

Regenesis-Touch maakt gebruik van een heel bijzondere energie (de Blue Dot Energy) die het lichaam en geest op celniveau kan helen. En dat door slechts een lichte aanraking van de vingers op specifieke punten op het lichaam. De Regenesis-Touch workshop als energetische genezingsmethode is daarom uniek ten opzichte van andere methoden door gebruik te maken de Blue Dot Energy die genezing op DNA niveau mogelijk maakt

Deze energetische genezingsmethode bestaat uit de Regenesis-Touch workshop en de jaaropleiding.

De workshop Regenesis-Touch is een echte hands-on workshop. Veel doen en van elkaar leren. In één weekend ben je al in staat veel voor mensen te doen. Het klinkt ongelooflijk maar als je de reacties hoort van de cursisten begrijp je dat het echt zo is. Zie hier de reacties.

De opleiding bestaat uit een jaaropleiding en is zo gemaakt dat hij door iedereen te volgen is. ook hier veel doen en veel oefenen.Als je de workshop hebt gevolgd kan je de opleiding gaan volgen. Wij geven de unieke garantie dat iedereen ongeacht zijn/haar opleiding deze jaaropleiding succesvol kan afronden.

De energetische genezingsmethode "Regenesis" is ontstaan in California en betekent "Regeneratie"

Dr. Lisinka Ulatowska Ph.D in psychologie werkte vanaf 1978 samen met Robert Rasmusson aan de Columbia Pacific University. Robert, Lisinka en Earle lane een bekende energy onderzoeker startte een afdeling  voor het onderwijs geven van de Energetische genezingsmethode Regenesis-Healing opleiding. Vele studenten bestaande uit verplegend personeel en artsen haalden hun graad in Regenesis Healing bij Robert Rasmusson.

Video van Dr. Dr. Lisinka Ulatowska. (het kan even duren voordat de video geladen is)

Dr. Dr. Lisinka Ulatowska Ph.D in psychologie vertelt over haar werk met Robert Rasmussom

Jim Mann Regenesis master Healer Energetische genezingsmethode

Energetische genezingsmethode Regenesis-Healing in Europa.

Gerdo Schepel en Jeannette Noordeloos ontdekten Regenesis-Healing in Amerika en zijn vanaf 2007 gedurende 4 jaar opgeleid door master Healer en advanced trainer Jim Mann en Dr. Lisinka Ulatowska in de Regenesis Healing methode en de Blue Dot Energy. Gerdo Schepel en Jeannette Noordeloos zijn daarmee de enige advanced Regenesis Healers en trainers in Europa. De Quantum-Academy is het enige gecertificeerde opleidings instituut in Europa.

Jeannette Noordeloos zegt over Regenesis-Healing: Het is zo ongelooflijk fijn dat je met Regenesis-Healing in alle rust en eenvoud mensen kunt helpen op een manier die ik van andere methoden absoluut niet ken. Ik kan 5 mensen op een dag behandelen zonder moe te worden. Ik voel me als Regenesis-Healing behandelaar absoluut een bevoorrecht mens.

Regenesis-Healing is helen op DNA Niveau

Regenesis-Healing is een unieke energetische genezingsmethode die werkt op DNA niveau (genen en cellen) en is  al meer dan 80 jaar geleden ontwikkeld door Robert Rasmusson.

In zijn methode maak hij gebruik van de Blue Dot Energy die zieke en beschadigde cellen in staat stelt te regenereren naar gezonde cellen (celbiologie).

Energetische genezingsmethode met de Blue Dot Energy

Regenesis-Healing was in de vorige eeuw voor veel sceptici té eenvoudig om waar te kunnen zijn en sommigen vonden dat Rasmusson veel te ver ging omdat hij beweerde dat hij met Regenesis Healing ook kanker, chronische ziekten en ernstige psychische problemen zoals bijvoorbeeld manische depressiviteit kon helpen genezen. Zelfs het bewijs van de vele tienduizenden mensen die door hem met succes geholpen zijn met deze bijzondere energetische genezingsmethode, waren niet voldoende om de toenmalige sceptici (1985) te overtuigen.

Robert Rasmusson liet zich niet imponeren.

Roberts energetische genezingsmethode

Robert liet zich echter niet imponeren, niet door sceptici en niet door enige ziekte. Hij wist dat hij met zijn energetische genezingsmethode heel veel mensen kon helpen die door de reguliere geneeskunde onbehandeld bleven.

Robert Rasmusson werd beroemd in California en ver daarbuiten, o.a. gaf hij les aan verschillende instituten in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Hoe werkt de Regenesis energetische genezingsmethode?

Onze gedachten en emoties geven via de hersenen elektrische impulsen door aan het hart. de organen, het bewegingsapparaat enzovoorts. Zo kunnen positieve ervaringen een fijn gevoel geven, maar negatieve gedachten kunnen een aanval betekenen op onze gezondheid. Regenesis brengt dit in balans op werkelijk DNA niveau en kan het helingsproces beginnen. Precies zoals het goed is.  
Een behandelaar brengt door middel van de Blue Dot Energy zijn energie naar een zeer hoog niveau. Dit kost totaal geen inspanning zoals je vaak ziet bij andere energetische methoden. Daarna stuurt de behandelaar de energie naar zijn handen en legt deze op Regenesis specifieke zenuwknopen en zenuwbanen die ieder bepaalde delen van het lichaam/geest/ positief beïnvloeden.

Het is ook een van de weinige energetische genezingsmethoden methode die absoluut geen energie eist van de behandelaar of gebruiker. Juist het tegenovergestelde gebeurt, je krijgt er energie van. Je hoeft geen spirituele gaven te hebben. Iedereen kan het leren.  Dat garanderen wij je.

Internationale erkenning voor de energetische genezingsmethode Regenesis.

Na zijn overlijden in 2001 wordt Rasmusson's authentieke en baanbrekende methode Regenesis-Healing als een doorbraak in energetische genezingsmethoden gezien en wordt zijn methode onderbouwd door vele internationale wetenschappers en Healers in de kwantumfysica en celbiologie zoals Dr. Bruce Lipton, Dr. Amit Goswami, Dr. Deepak Chopra, Dr. Lisinka Ulatowska, Gregg Braden en vele, vele anderen. De benadering van Rasmusson's Healing methode Regenesis is nog steeds uniek en zijn tijd ver vooruit.

Regenesis functioneert, onafhankelijk van het systeem van geloof of overtuigingen dat men heeft. Het gaat voorbij elke gedachte en heeft direct invloed op het DNA van de cellen van mens en dier.