Wetenschappelijke onderbouwing Regenesis-Healing


Dit onderzoek betreft Regenesis-Healing, Regenesis-Touch, en de Blue Dot Energy.

De wetenschappelijke resultaten van Regenesis

Het eerste onderzoeksprogramma van Robert O. Becker, M.D was het bestuderen van de effectiviteit van een bio-magnetische /energetische therapie die Regenesis heet. Deze therapie maakt gebruik van de zogenaamde Blue Dot Energy die medewerkers van Wilhelm Reich ontdekten tijdens een onderzoek in Australië en de wetenschappelijke resultaten van Regenesis waren verbluffend.

kirlian foto rasmusson

kirlian foto Robert Rasmusson


Het onderzoek naar de Blue Dot Energy van Robert Rasmusson

Tijdens de onderzoeken werd de Blue Dot Energy gemeten die Robert Rasmusson op een eenvoudige manier opwekte waardoor de cliënt in een veranderende positieve beweging kwam waardoor blokkades werden opgelost. 

Een studie naar de werking van Regenesis energetische therapie

1. door Amy Sullivan van de Virginia Commonwealth University School of Medicine in Richmond (Virginia).

2. Susan Bauer-Wu van de Emory University in Atlanta (Georgia).

3. Michael Miovic van het Dana-Farber Cancer Institute en Harvard Medical School in Boston (Massachusetts).

Deze studie toonde aan, dat patiënten die na een behandeling met Regenesis-Healing een vragenlijst invulden ‘verbazingwekkende’ verbeteringen van hun gezondheidsprobleem rapporteerden.

Indrukwekkende resultaten 

Zelfs patiënten met ernstige ziekten zoals kanker voelden zich beter en geholpen door de energetische Regenesis therapie. In de vragenlijst noteerde zo'n 60% van de kankerpatiënten verbeteringen na enkele behandelingen met Regenesis. Ook bij personen die lijden aan angst, depressie's en auto-immuunziekten, heeft een energetische behandeling met Regenesis een zeer positief effect.


Robert O. Becker, M.D. is een vooraanstaand pionier van de bio-electro-magnetische en energetische geneeskunde. Zijn grondige wetenschappelijke onderzoeken, uitgevoerd in het Veterans Administration Hospital in Syracuse, New York, hebben de volgende revolutionaire ontdekkingen opgeleverd:

1. Halfgeleidende directe elektrische stromen gaan door de perifere zenuwcellen. Eens werden deze cellen verondersteld de neuronen te isoleren, omdat een zenuwcel (neuron) altijd wordt vergezeld van een perifere zenuwcel, bijna als een Siamese tweeling.

2. Ook het menselijk bot is een halfgeleider voor deze elektrische impulsen, en zowel bot als onze huid zijn piëzo-elektrisch van aard.

3. Het genezingsproces hangt af van de halfgeleidende stroom alsmede van andere factoren in het elektromagnetisch veld van ons lichaam. Toepassing van de juiste elektromagnetische velden kan het genezingsproces zeer effectief op gang brengen.

4. Acupunctuur punten hebben unieke elektrische kenmerken, wat bewijst dat er een fysiologische basis voor acupunctuur bestaat.

De allereerste onderzoekingen van dr. Becker hebben veel interesse in BEMG opgewekt en hebben het onderzoek naar de vele toepassingen ervan gestimuleerd. Een van de interessantste onderzoeken is het onderzoek naar het magnetische veld van het lichaam waarbij gebruik wordt gemaakt van de SQUID magnetometer of de Beck magnetometer.